DOCKMATE® AFSTANDSBEDIENINGEN

Dankzij de geavanceerde technologie van Dockmate® kunt u stressvrij aanmeren.

U kunt het roer loslaten en de omgeving beter bekijken terwijl u de volledige controle heeft over de bewegingen van de boot, wat resulteert in totale controle tijdens typische manoeuvres in jachthavens en krappe plaatsen.

Dockmate® Afstandsbedienging

Dockmate® SINGLE

De enige draadloze afstandsbediening voor boten met één motor! Met exclusieve functies zoals SoftDocking en Throttle+.

Dockmate® TWIN

Een draadloze verlenging van de bedieningssystemen van uw boot, met exact hetzelfde gevoel en dezelfde reactietijd, uitgebreid met exclusieve functies zoals SoftDocking en Throttle+.

Dockmate® RED

Een budgetoplossing voor boten met de meest voorkomende analoge bedieningen (zowel motoren als boegschroeven). Dockmate RED is verkrijgbaar als SINGLE of TWIN.

Dockmate® Twist

De proportionele 3-assige joystick van de TWIST kan de motor(en) en de thruster(s) van de boot volledig proportioneel besturen. De TWIST is compatibel met traditionele gashendels en joysticksystemen.

Dockmate® VECTOR

De proportionele 3-assige joystick van de VECTOR kan de motor(en) en de thruster(s) van de boot volledig proportioneel besturen. De VECTOR is specifiek voor joysticksystemen.

DOCKMATE®
TECHNISCHE DETAILS

Bij Dockmate® hebben we een passie voor het leveren van de best mogelijke docking ervaring. Dag in, dag uit, zijn we gefocust op het verbeteren van onze technologie waardoor Dockmate de logische keuze is voor elke kapitein.

Wanneer u een Dockmate®-afstandsbediening gebruikt die tot 100% is opgeladen, duurt het tot 3 uur van constant gebruik (afstandsbediening communiceert actief met de ontvanger) om de batterij leeg te maken. Dit komt neer op een paar zeer moeilijke en/of lange dokmanoeuvres, of duurt minstens 15 dokmanoeuvres van ongeveer 10 minuten.

Tijdens onze test duurde het opladen van een Dockmate® afstandsbediening van leeg naar volledig vol tot 3 uur. In de praktijk zien we een typische laadtijd voor een Dockmate®-afstandsbediening van 20 tot 40 min. Voor schippers die onze nieuwste Dockmate® Cradle gebruiken, is hun Dockmate®-afstandsbediening vrijwel altijd opgeladen en klaar voor gebruik.