ONZE MISSIE

KAPITEINS HET VERTROUWEN GEVEN DAT ZE NODIG HEBBEN OM DE WERELD TE DURVEN GAAN VERKENNEN

DE WERELD BEVRIJDEN
VAN DOCKING STRESS

Het wordt steeds drukker op het water en met de opkomst van betaalbare state-of-the-art technologie, geloven wij bij Dockmate dat het tijd is voor een revolutie in de manier waarop we aanmeren. Het is onze missie om kapiteins het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om de wereld te durven gaan verkennen, door hen te bevrijden van “docking-stress”.

BEHOUD DE CONTROLE, WAAR JE OOK STAAT

Het Dockmate®-systeem zorgt voor een stressvrije aanmeerervaring. U kunt het roer verlaten en de omgeving beter bekijken terwijl u toch de volledige controle behoudt over de bewegingen van uw boot, wat resulteert in totale controle tijdens het manoeuvreren in jachthavens en krappe plaatsen.

DE BESTE DOCKING
ERVARING

Ons bedrijf is gefocust op de ontwikkeling van één enkele productlijn, die ontworpen is om de best mogelijke docking ervaring te leveren.

BIEDT 100%
NAUWKEURIGHEID

Wij regelen elk aspect van de manoeuvreersystemen voor het aanmeren, zoals de gashendel(s) op de motor(en) en de variabele snelheid van de boegschroef(/ven).

INTEGREERT MET
ELK SYSTEEM

Wij kunnen Dockmate integreren met elk elektronisch manoeuvreersysteem op uw boot, zodat u volledige controle hebt.

WE VERBINDEN DRAADLOOS
OP DE MEEST BETROUWBARE MANIER

Onze verbinding schakelt voortdurend tussen verschillende draadloze kanalen (FHSS-systeem) om een veilige en betrouwbare controle over uw schip te garanderen. Omdat we diep geïntegreerd zijn, besturen we elk aspect van de manoeuvreersystemen voor het aanmeren, , zoals de gashendel(s) op de motor(en) en de variabele snelheid van de boegschroef(/ven).

GEMAAKT VOOR SCHIPPERS DOOR SCHIPPERS

Met meer dan 40 jaar ervaring als schippers geloven wij in de eenvoud van dingen, meer specifiek: eenvoud van bediening en controle.

DOCKMATE® PAST OP ELKE BOOT

Wij integreren met alle merken en kunnen communiceren met elk elektronisch manoeuvreersysteem op uw boot, zodat u volledige controle hebt.

dockmate-brochure-transparent

DOWNLOAD ONZE
BROCHURE

Klaar om de wereld te verkennen? Vul onderstaand formulier in om onze brochure te ontvangen.

BETROUWBARE EN NAUWKEURIGE
RESULTATEN

meer dan

boten hebben wereldwijd Dockmate®-systemen geïnstalleerd
0

actief in meer dan

landen wereldwijd
0

Wanneer u een Dockmate®-afstandsbediening gebruikt die tot 100% is opgeladen, duurt het tot 3 uur van constant gebruik (afstandsbediening communiceert actief met de ontvanger) om de batterij leeg te maken. Dit komt neer op een paar zeer moeilijke en/of lange dokmanoeuvres, of duurt minstens 15 dokmanoeuvres van ongeveer 10 minuten.

Tijdens onze test duurde het opladen van een Dockmate® afstandsbediening van leeg naar volledig vol tot 3 uur. In de praktijk zien we een typische laadtijd voor een Dockmate®-afstandsbediening van 20 tot 40 min. Voor schippers die onze nieuwste Dockmate® Cradle gebruiken, is hun Dockmate®-afstandsbediening vrijwel altijd opgeladen en klaar voor gebruik.