ONS VERHAAL

EXPLORE THE WORLD
WITH DOCKMATE®

GEMAAKT VOOR SCHIPPERS, DOOR SCHIPPERS

Met meer dan 40 jaar ervaring in de botenwereld geloven wij in de eenvoud der dingen, en meer bepaald: eenvoud van bediening en controle. We waren zelf op zoek naar de beste draadloze afstandsbediening, maar konden die niet vinden dus besloten we deze zelf te maken.
De beste draadloze afstandsbediening maken is wat ons drijft.

VAREN EVOLUEERT,
U OOK.

Vorige jaren bereikte de verkoop van pleziervaartuigen een historisch hoogtepunt en veel nieuwe kapiteins vonden hun weg naar de wateren.
We verwelkomen alle nieuwe kapiteins en hopen dat ze kunnen genieten van het leven aan boord.

Ook geweldige superjachttechnologieën worden beschikbaar in alle soorten pleziervaartuigen. Terwijl de jongere generaties verwacht dat alles ‘smart’ is, helpen zij de lat voor de bootindustrie als geheel hoger te leggen.

DOE MEE MET DE DOCKING REVOLUTIE

Dockmate® is een Belgisch bedrijf dat sinds 2012 wereldwijd actief is.

Met trots presenteren wij de volgende generatie draadloze afstandsbedieningssystemen.

Dockmate® partners

Dockmate® has formed solid relationships with industry-leading companies such as VETUS and Glendinning who allow Dockmate® to connect directly into their CAN bus system. If you are interested in working with us and make your controls Dockmate® compatible please contact us.

DOCKMATE® TEAM

Ontmoet uw Dockmate® vertegenwoordiger.

Studeerde af aan de Technische School van de Belgische Luchtmacht en diende 15 jaar als IT-ingenieur bij de Belgische Marine. Werd sales director voor HP en Gartner Group voor de volgende 20 jaar. Sinds 2002 terug in de maritieme wereld en vervoegde Survitec Group als Sales Director Benelux en Multi Engineering, als marine engineering bedrijf. Sinds 2002 eigenaar en directeur van VMP scheepsonderhoudsproducten. Trotse eigenaar van SY Charu, een Trintella 44.

dockmate-brochure-transparent

DOWNLOAD ONZE
BROCHURE

Klaar om de wereld te verkennen? Vul onderstaand formulier in om onze brochure te ontvangen.

Wanneer u een Dockmate®-afstandsbediening gebruikt die tot 100% is opgeladen, duurt het tot 3 uur van constant gebruik (afstandsbediening communiceert actief met de ontvanger) om de batterij leeg te maken. Dit komt neer op een paar zeer moeilijke en/of lange dokmanoeuvres, of duurt minstens 15 dokmanoeuvres van ongeveer 10 minuten.

Tijdens onze test duurde het opladen van een Dockmate® afstandsbediening van leeg naar volledig vol tot 3 uur. In de praktijk zien we een typische laadtijd voor een Dockmate®-afstandsbediening van 20 tot 40 min. Voor schippers die onze nieuwste Dockmate® Cradle gebruiken, is hun Dockmate®-afstandsbediening vrijwel altijd opgeladen en klaar voor gebruik.