Dockmate®
positioning SYSTEM

Uw toekomst in moeiteloos varen

NAVIGEREN MET
ZEKERHEID

In 2024 zal Dockmate® de kunst van het besturen van jachten herdefiniëren met het baanbrekende Dockmate Positioning System (DPS). Ervaar ongeëvenaarde stabiliteit op zee of in de jachthaven met een revolutionair systeem dat de finesse van Dockmate’s draadloze afstandsbedieningssystemen integreert met de haarfijne nauwkeurigheid van dynamische positionering.

Twee standen,
Totale controle

Open Water Mode:

Omarm de vrijheid terwijl DPS de koers van je jacht handhaaft door alleen de motoren te gebruiken – perfect voor de solo kapitein die de landvasten beheert of zich voorbereidt op het binnenvaren van een haven.

Close Quarters Mode:

Zie hoe DPS werkt in harmonie met motoren,
boeg- en hekschroeven, voor een nauwkeurige positiebepaling in de krapste jachthavens, voor gemoedsrust wanneer dat het belangrijkst is.

De belofte
van Dockmate®

We hebben in de loop der jaren veel tijd en onderzoek besteed om ervoor te zorgen dat het Dockmate-afstandsbedieningssysteem schippers de beste controle over hun vaartuigen biedt in enkele van de meest stressvolle situaties, zoals aanleggen en manoeuvreren in krappe ruimtes.

 


Onze toewijding aan uw gemoedsrust op het water is nog nooit zo groot geweest. DPS is meer dan een functie; het is onze belofte aan u.

Stap in de wereld van
stressvrij varen

Het Dockmate Positioning System wordt aangedreven door een IMU-unit (die een kompas, versnellingsmeter en gyroscoop bevat) en een DPS-ontvanger die in het vaartuig is geïnstalleerd en wordt aangesloten op Dockmate GNSS-antennes die op de hardtop zijn geïnstalleerd. 

Eenvoudige installatie:

DPS is eenvoudig te installeren en vereist slechts een korte kalibratieproef op zee.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw gegevens in om exclusieve updates te ontvangen over de officiële lancerings- en pre-order data voor Dockmate® DPS. Wees de eerste die uw dokervaring revolutioneert.

Wanneer u een Dockmate®-afstandsbediening gebruikt die tot 100% is opgeladen, duurt het tot 3 uur van constant gebruik (afstandsbediening communiceert actief met de ontvanger) om de batterij leeg te maken. Dit komt neer op een paar zeer moeilijke en/of lange dokmanoeuvres, of duurt minstens 15 dokmanoeuvres van ongeveer 10 minuten.

Tijdens onze test duurde het opladen van een Dockmate® afstandsbediening van leeg naar volledig vol tot 3 uur. In de praktijk zien we een typische laadtijd voor een Dockmate®-afstandsbediening van 20 tot 40 min. Voor schippers die onze nieuwste Dockmate® Cradle gebruiken, is hun Dockmate®-afstandsbediening vrijwel altijd opgeladen en klaar voor gebruik.