Dockmate® HOUDER

Vaste joystick of draadloze afstandsbediening? U hoeft niet te kiezen!
Dockmate® TWIST of VECTOR, gecombineerd met zijn Cradle – een draadloze lader -, biedt het beste van beide werelden. De Dockmate® Cradle is speciaal ontwikkeld voor de Dockmate®-afstandsbedieningen, waaronder de SINGLE en TWIN.

Wordt overal binnen of buiten gemonteerd, bijvoorbeeld op de flybridge. Waterdicht (IPX6), UV-bestendig, geanodiseerd aluminium chassis. Meerdere units kunnen worden geïnstalleerd voor optimaal gemak.

EEN KIJKJE VAN DICHTERBIJ NEMEN

De meegeleverde Dockmate Cradle wordt plat op het dashboard of een ander oppervlak (horizontaal, verticaal of iets daartussenin) gemonteerd. Optioneel kan de Dockmate Cradle ook op een standaard geleverd worden. Ideaal als u weinig ruimte hebt op uw dashboard of als u uw Dockmate-afstandsbediening onder een hoek wilt monteren.

DOCKMATE® HOOFDPRODUCTEN

Hieronder ziet u het Dockmate product dat u werkelijk in uw handen zult houden

om uw boot van overal aan boord te bedienen.

Dockmate® SINGLE

De enige draadloze afstandsbediening op maat voor boten met één motor! Met exclusieve functies zoals SoftDocking en Throttle+.

Dockmate® TWIN

Dockmate® TWIN, een draadloze uitbreiding van de bedieningselementen van uw boot met exact hetzelfde gevoel en dezelfde reactietijd, uitgebreid met exclusieve functies zoals SoftDocking en Throttle+.

Dockmate® RED

Een budgetoplossing voor boten met de meest voorkomende analoge bedieningen (zowel motoren als boegschroeven). Dockmate RED is verkrijgbaar als ENKEL of TWIN.

dockmate-remote-twist

Dockmate® Twist

De proportionele 3-assige joystick van de TWIST kan de motor(en) en thruster(s) van de boot volledig proportioneel bedienen. De TWIST is compatibel met traditionele bedieningskoppen en joysticksystemen.

Dockmate® VECTOR

De VECTOR proportionele 3-assige joystick kan de motor(en) en thruster(s) van de boot volledig proportioneel besturen. De VECTOR is speciaal voor joysticksystemen.

meer informatie

Indien u meer informatie wenst over Dockmate in het algemeen of specifiek voor uw boot, zouden de onderstaande links u de informatie moeten verschaffen die u zoekt. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer u een Dockmate®-afstandsbediening gebruikt die tot 100% is opgeladen, duurt het tot 3 uur van constant gebruik (afstandsbediening communiceert actief met de ontvanger) om de batterij leeg te maken. Dit komt neer op een paar zeer moeilijke en/of lange dokmanoeuvres, of duurt minstens 15 dokmanoeuvres van ongeveer 10 minuten.

Tijdens onze test duurde het opladen van een Dockmate® afstandsbediening van leeg naar volledig vol tot 3 uur. In de praktijk zien we een typische laadtijd voor een Dockmate®-afstandsbediening van 20 tot 40 min. Voor schippers die onze nieuwste Dockmate® Cradle gebruiken, is hun Dockmate®-afstandsbediening vrijwel altijd opgeladen en klaar voor gebruik.