Dockmate® Receiver

Het apparaat waarmee onze Dockmate®-afstandsbedieningen praten. De ontvanger vertaalt de commando’s die via de afstandsbediening worden gegeven en geeft ze door aan de bedieningselementen van uw boot. De ontvanger is in wezen de schakel tussen de Dockmate®-afstandsbediening en uw boot.

  • De Dockmate®-ontvanger is een modulair systeem. Elke ontvanger wordt samengesteld en geprogrammeerd voor een specifieke boot. De uitrusting van de boot en de wensen van de klant bepalen welke modules in de ontvanger worden geïnstalleerd. Dit betekent dat elke Dockmate® op bestelling wordt gebouwd.
  • De Receiver wordt aangesloten op alle noodzakelijke bedieningselementen van uw boot.
  • De Receiver is gemaakt van aluminium en volledig waterdicht volgens IP67.
  • De ontvanger ondersteunt zowel analoge als digitale (CAN-bus) bediening. Zie onze steeds groeiende lijst van ondersteunde bedieningen.

Dockmate® remotes

Dockmate® SINGLE

De enige draadloze afstandsbediening op maat voor boten met één motor! Met exclusieve functies zoals SoftDocking en Throttle+.

Dockmate® TWIN

Dockmate® TWIN, een draadloze uitbreiding van de bedieningselementen van uw boot met exact hetzelfde gevoel en dezelfde reactietijd, uitgebreid met exclusieve functies zoals SoftDocking en Throttle+.

Dockmate® RED

Een budgetoplossing voor boten met de meest voorkomende analoge bedieningen (zowel motoren als boegschroeven). Dockmate RED is verkrijgbaar als ENKEL of TWIN.

dockmate-remote-twist

Dockmate® Twist

De proportionele 3-assige joystick van de TWIST kan de motor(en) en thruster(s) van de boot volledig proportioneel bedienen. De TWIST is compatibel met traditionele bedieningskoppen en joysticksystemen.

Dockmate® VECTOR

De VECTOR proportionele 3-assige joystick kan de motor(en) en thruster(s) van de boot volledig proportioneel besturen. De VECTOR is speciaal voor joysticksystemen.

meer informatie

Indien u meer informatie wenst over Dockmate in het algemeen of specifiek voor uw boot, zouden de onderstaande links u de informatie moeten verschaffen die u zoekt. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer u een Dockmate®-afstandsbediening gebruikt die tot 100% is opgeladen, duurt het tot 3 uur van constant gebruik (afstandsbediening communiceert actief met de ontvanger) om de batterij leeg te maken. Dit komt neer op een paar zeer moeilijke en/of lange dokmanoeuvres, of duurt minstens 15 dokmanoeuvres van ongeveer 10 minuten.

Tijdens onze test duurde het opladen van een Dockmate® afstandsbediening van leeg naar volledig vol tot 3 uur. In de praktijk zien we een typische laadtijd voor een Dockmate®-afstandsbediening van 20 tot 40 min. Voor schippers die onze nieuwste Dockmate® Cradle gebruiken, is hun Dockmate®-afstandsbediening vrijwel altijd opgeladen en klaar voor gebruik.